A jó nő 10 legfontosabb belső értéke

Előző cikkemben a számomra fontos külsővel kapcsolatos kritériumokat írtam le nektek (ha lemaradtál, itt tudod elolvasni).

Most következzenek a belső tulajdonságok, hiszen hiába rendelkezel vonzó külsővel, ha belül nincs semmi. Ez viszont visszafelé is igaz. Hiába vannak csodálatos belső értékeid, ha a külsőd taszítja a másik nemet.

Van egy mondás, ami szerintem éppen ide illik:

„A külső megfog, a belső megtart, a jó szex hozzáláncol!”

Tudom…. közhely… de IGAZ!!!

Íme a 10-es lista az értékes belső tulajdonságokkal!

1. A jó nőnek van egy különleges pozitív kisugárzása.

Személyes varázsa a külső és a belső egyensúlyából adódik. A jó nő mágnesként vonzza a többi embert, mindenki a társaságában akar lenni. Árad belőle az energia, csillognak a szemei.

2. A jó nő kellő önbizalommal rendelkezik.

Hisz magában és a képességeiben. Nem fél változni és változtatni, mert tudja, a változásban ott van a lehetőség.

3. A jó nő ismeri magát.

Őszinte önmagával. Elismeri gyengeségeit és tisztában van erősségeivel. A jó nő tudja, hogy nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy szeressék.

4. A jó nő magabiztos.

Tudja, hogy ki ő, mit akar az élettől és merre tart. Nem hasonlítgatja magát másokhoz. Konkrét céljai vannak, és biztos benne, hogy előbb-utóbb el is fogja érni őket.

5. A jó nő kedves, mosolygós.

A kedves ember szeretetre méltó, kellemes érzést kelt másokban. Nincs is rosszabb egy savanyú nőnél, aki sosem mosolyog. Én messziről elkerülöm őket, ha tehetem. 😃

6. A jó nő kiegyensúlyozott.

Egy nőnek több szerepben kell párhuzamosan helytállnia élete folyamán. Egyszerre feleség vagy barátnő, szerető, anya és dolgozó nő. Szerinem a legnehezebb dolog egy anya számára ezen szerepek között egyensúlyozni és fenntartani a harmóniát. Egy jó nő viszont képes rá. 😉

7. A jó nő intelligens, értelmes.

Jó problémamegoldó képességgel rendelkezik és sokat olvas. Sajnos a gyerekkel otthon töltött idő alatt rendkívül beszűkül a látókörünk. Hajlamosak vagyunk mindenkivel csak róluk beszélni. Minimálisra csökken az agyunk kihasználtsága és mivel nem edzük kellően ezért elbutulunk. 😢

8. A jó nő gondoskodó.

Odafigyel a családjára és összetartja őket. Törődik hozzátartozóival és a tágabb környezetével.

9. A jó nő nem hisztizik.

Hölgyeim, én még nem találkoztam olyan férfival, aki szeretné a hisztis nőket, a felesleges cirkuszt és az érzelmi kitöréseket.

10. A jó nő kellő humorérzékkel rendelkezik.

Nehéz helyzetekben remekül oldja a feszültséget a dolgok vidám, derűs szemlélete.

Számomra ilyen egy jó nő belülről.

Mit szólsz?

Persze, hogy én sem vagyok ilyen. Korántsem. Viszont így, hogy ez a lista elkészült, egyben látom azokat a jellemvonásokat, amelyek számomra fontosak és tudom, mire kell fókuszálnom, mert így válok majd azzá, aki lenni szeretnék.

Meghatároztam az irányt, már csak a célba vezető utat kell végigjárnom.

Hiszem, hogy a fejlődésbe fektetett idő megtérül és azáltal, hogy én jobbá válok, megváltozik az életem is.

A listám elkészítésénél segítségemre volt Békési Brigitta: Wow hatás című könyve, amit ezúton is köszönök a szerzőnek. Brigitta, megváltoztattad a gondolkodásom! Ez a könyv minden nőnek kötelező olvasmány! Hajrá csajok! 💗

szerző: kriszti

Köszönöm, hogy elolvastad! Amennyiben most jársz itt először, olvasd el a bemutatkozásom is ide kattintvaHa tetszett az írásom és úgy gondolod, hogy másoknak is hasznos lenne, akkor kérlek oszd meg az alábbi lehetőségek valamelyikén:

Szólj hozzá