Laposabb has két hónap alatt

Új hónap, új kezdet, új kihívás… 😄

A napokban találkoztam ezzel az idézettel és mélységesen megrázott, ahogy olvastam.

„Aki tudja, hogy mit kellene tennie, de valamiért mégsem teszi, az tudatosan köpi szembe magát. Ennél jobban pedig nem alázhatja meg magát senki. Önmaga előtt.”

Csernus Imre

Kemény ugye?

A jó hír, hogy az első sokk után felocsúdva rájöttem, hogy itt az ideje cselekedni

Nemcsak megrázott, hanem fel is rázott! 😉

Nálam is, mint szinte minden nőnél bizonyos időközönként előtérbe kerül a fogyás. Ilyenkor hatalmas lendülettel belefogok az életmódváltásba. Pontosan tudom, mit kell tennem. Elkezdek egészséges ételeket enni és edzeni. A kilók és a centik pedig szépen lassan mennek lefelé, majd általában 3-4 hét után feladom és minden megy ugyanúgy tovább. A kilók szépen visszajönnek én pedig ugyanúgy elégedetlen vagyok magammal, és kezdődik minden előről.

Bevallom Neked őszintén, hogy az elmúlt évek alatt egy kezemen meg tudnám számolni, hányszor volt rajtam fürdőruha, mert annyira szégyellem a testem. Pedig nyáron, a nagy melegben sokszor annyira jól esne egy kis strandolás.

Úgy érzem ismét eljött az én időm, és most elég erős vagyok ahhoz, hogy végig is csináljam, amit elterveztem.

Az én kihívásom június és július hónapra a fogyás lesz.

Hogyan fogok táplálkozni?

Egészségesen fogok étkezni, ami nálam azt jelenti, hogy:

Természetesen a folyadékbevitelre is odafigyelek majd, minimum napi 3 liter vizet fogok inni.

Mit, és mennyit fogok mozogni?

Hetente legalább háromszor fogok edzeni.

Már egy ideje előfizettem a Gyerünk anyukám! videótár szolgáltatására, így a torna heti kétszer (2*60 perc) ezen a rendszeren keresztül fog történni.

Mivel a második terhességem alatt csúnyán szétnyílt a hasizmom (Ha nem tudod, ez mit jelent és szültél már, akkor mindenképpen nézz utána, mert lehet, hogy Téged is érint.), és sajnos azóta se tettem azért semmit, hogy összébb húzódjon, ezért heti egyszer a LoveYourBelly tanfolyamon tanult gyakorlatokat fogom csinálni.

Mi a helyzet a „bűnözéssel”?

Minden jellegű csalásért elszámolással tartozom Nektek a Facebook oldalamon, a férjemnek pedig 15 perc masszázzsal vagyok adósa büntetésként, mert utálok masszírozni, Ő viszont igényelné. 😜

Hogyan fogom mérni az eredményt?

Vasárnap este lesz a kötelező mérlegelés minden héten (mérlegre állok, és centiket is mérek), melynek eredményét Excel táblázatban vezetem és természetesen Veletek is megosztom.

Hogyan fogom fenntartani a lelkesedést?

Motivációként minden reggel elolvasom ezt a Csernus idézetet, és a személyes miértjeimből készült listám, hogy emlékeztessen a célomra. 

Az én motivációs papírom a hűtőről
Az én motivációs papírom a hűtőre van függesztve

Mivel ehhez a kihíváshoz hatalmas kitartásra lesz szükségem és számtalanszor bebizonyították már, hogy csapatban könnyebb, így arra biztatlak, hogy Te is csatlakozz hozzám!

Osszuk meg egymással a sikereinket! Lelkesítsük egymást és segítsünk egymásnak átlendülni a nehézségeken! 💗

Velem tartasz? Találkozzunk az Anya jó nő Facebook oldalán!

szerző: kriszti

Köszönöm, hogy elolvastad! Amennyiben most jársz itt először, olvasd el a bemutatkozásom is ide kattintvaHa tetszett az írásom és úgy gondolod, hogy másoknak is hasznos lenne, akkor kérlek oszd meg az alábbi lehetőségek valamelyikén:

Szólj hozzá